کاربرد تفاله انگور در صنعت مرغداری

نوع مقاله : دام ، طیور و آبزیان

چکیده

تفاله انگور به عنوان یکی از فرآورده های فرعی کارخانجات صنایع غذایی و تبدیلی در ایران، فرآورده فرعی حاصل از عمل آوری
انگور است. تفاله انگور حاوی ترکیبات پلی فنولی است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و به دلیل فعالیت بالای آنتی اکسیدانی
می تواند زمینه استفاده از مقادیر بالای چربی را در جیره طیور امکان پذیر سازد. از این رو، استفاده از آن در جیره غذایی طیور
توصیه می شود. درصد پیشنهادی استفاده از این تفاله در جیره غذایی مرغ گوشتی و تخم گذار متغیر است و بسته به سویه و
سن طیور و همچنین شرایط نگهداری، بین یک تا نه درصد پیشنهاد می شود.

کلیدواژه‌ها